Dai Sifu Randy Williams

Sifu Randy Williams a inceput antrenamentul in arta Wing Chun Gung Fu la varsta de 13 ani cu primul sau instructor Sifu George Yau Chu in Los Angeles, California. In 1972 Sifu Williams si-a deschis prima lui scoala, care in 1988 a luat numele de Close Range Combat Academy (CRCA) cu filiale in peste 15 tari.

Cand a creat varianta CRCA a Wing Chun-ului, Sifu Williams a imbinat invatatura primita de la cei doi instructori ai lui precum si experienta proprie in utilizarea artei martiale. Chiar daca pare similar, sistemul CRCA este diferit fata de celelalte variantele traditionale de Wing Chun. Sifu Williams crede ca Wing Chun este o e arta vie in lupta corp la corp si trebuie adaptata si dezvoltata pentru a putea face fata schimbarilor din lupta moderna, situatie cu care un practicant se poate intalni in zilele noastre. Din aceasta cauza CRCA Wing Chun Gung Fu se bazeaza masiv mai degraba pe aplicatii practice decat pe traditie.
Fiind un profesionist in artele martiale, Sifu Williams este autorul a 9 carti cu teorii si aplicatii practice ale Wing Chun Gung Fu, avand de asemenea peste 50 de video-uri care demonstreaza variatele tehnici si exercitii din linia CRCA. El este de asemenea inventatorul manechinului Octopus, fiind publicat in mai multe reviste de arte martiale cum ar fi Black Belt si Kung Fu Magazine.
Abilitatile lui in artele martiale nu numai ca l-au facut celebru ca si Maestru Wing Chun, dar deasemenea i-au propulsat cariera ca si bodyguard.

Sifu Williams prefera sa fie numit “Seef” in loc de “Sifu” sau “See Foo”. ” Seef” a devenit un titlu de alint si respect intre elevii sai, reflectand o puternica legatura cu indrumarea si invataturile lui ca un maestru in arta Wing Chun Gung Fu.
Sifu Williams isi considera studentii ca propria lui familie fiind cunoscut pentru simtul deosebit al umorului, generozitatea si abilitatea sa de a imbunatatii abilitatile fiecarui student, atat din punct de vedere ar artelor martiale cat si personal. El este considerat ca fiind unul dintre cei mai dedicati si inventivi instructori in domeniul artelor martiale.
Mesaj catre Seef: noi, studentii tai, te iubim, iti multumim pentru tot ceea ce ne-ai oferit si pentru asta iti suntem recunoscatori.