Unisciti a noi!

CRCA International ureaza bun venit tuturor practicantilor individuali sau de grup ai artelor martiale care doresc sa devina parte a acestei familii. Fie ca sunteti membru a unei linii diferite, sau nu aveti nici o instruire formala in Wing Chun CRCA, CRCA International va invita sa va alaturati si sa deveniti parte a unei comunitati mult mai mari.

Echipa Noastra Creativa

Ca parte a misiunii noastre, CRCA este interesata de extinderea influentei sale in toata lumea artelor martiale. Pentru a face acest lucru, am adunat o echipa din cei mai buni instructori ai nostri pentru a ajuta la cresterea vizibilitatii CRCA in comunitatea locala si de a oferi un acces mai mare la instruirea CRCA. Echipa Noastra Creativa este responsabila in asigurarea ca toate deciziile organizatiei sunt implementate de sus in jos, si ca fiecare decizie este una de care beneficiaza elevii care se antreneaza in scolile noastre. Aici, se pune accent pe a face CRCA International cat mai bun cu putinta.

Echipa Noastra de Organizare

Echipa Noastra de Organizare este compusa din instructori si membri ai academiei care contribuie periodic la CRCA. Ei produc, furnizeaza, contribuie, implementeaza si mentin toate resursele si materialele de instruire si promovare CRCA si ei sunt parte integrala din structura generala de functionare a organizatiei.

Resursele noastre

Odata cu acest website, CRCA International ofera multiple resurse de instruire pentru elevii lor sub forma de medii virtuale. Aceasta include folosirea resurselor ca YouTube pentru a furniza instructionale video, pe langa salile de clasa, si Facebook pentru noutati si informatii din organizatie. La CRCA ne incurajam membri sa fie inventivi in eforturile lor de formare, si facem asta oferindu-le acces la instrumente care le pot imbunatati abilitatile ca artist martial.

Instruirea Noastra

Ca si in orice organizatie de arte martiale, CRCA International se mandreste cu o ierarhie de instruire pas cu pas ce conduce tot drumul pana la varful sistemului nostru de grade. Construim fiecare elev de jos in sus, pornind de la capacitatea lor de a prinde radacini in pamant cu pozitii si deplasari si apoi contruind de acolo. CRCA Wing Chun se concentraza pe ambele, teorie si aplicatii practice din Wing Chun, dar nu sacrifica tehnica in detrimentul teoriei. Instructorii nostri predau ceea ce este util nu neaparat ceea ce este frumos, asigurandu-se ca fiecare tehnica are un loc si un scop in aplicarea sa.

Sistemul Nostru de Grade

Ca si multe alte scoli, CRCA International are propriul sistem de grade pentru a ajuta la identificarea nivelului de abilitati si cunostinte ale elevului in arta Wing Chun-ului. Exista un numar total de 7 (sapte) grade in sistemul de Wing Chun CRCA, fiecare cu propriul set de cerinte pe care fiecare elev trebuie sa le stapaneasca din momentul in care gradul este obtinut. Cerintele de testare in castigarea unui nou grad sunt riguroase, si nu sunt menite sa fie luate usor. Pentru a invata mai multe despre sistemul nostru de grade da click aici, sau mergi pe butonul Grade din meniul principal al acestui website.

Daca doresti mai multe informatii despre cum si unde te poti alatura CRCA, pagina noastra Locatii te poate ajuta sa gasesti o scoala in apropierea ta. Poti de asemenea sa ne trimiti si un email la mario@crcawingchun.com.